Spring naar content

Van Struggle naar Succes: Mijn Transformatie met Flore bij MVMT

Het eerste weekend van januari 2022. Ik zit op de bank en opeens is de maat vol. Er moet iets veranderen. Iedere dag fiets ik langs Perfect Fit, en ineens besef ik me dat het tijd is om de stap te wagen.

Zowel privé als zakelijk hadden we twee moeilijke, hectische jaren gehad. Gezin, familie, vrienden, verhuizing, werk, en Corona dat alles nog ingewikkelder maakte. Het had ervoor gezorgd dat ik mijzelf helemaal onderaan het prioriteitenlijstje had gezet. Ik was altijd actief en fit. Nog nooit ben ik zo zwaar geweest en nog nooit had ik zo’n slechte conditie. Ik was vergeten om voor mezelf te zorgen.

Binnen een paar dagen kreeg ik een berichtje, van Flore. En nog een paar dagen later zat ik al bij haar op de intake. Ik voelde me direct op mijn gemak. Flore luisterde écht naar mijn verhaal, toonde begrip en gaf me het vertrouwen dat we sámen deze verandering in gang konden zetten.

De eerste training herinner ik me goed. Met het lood in mijn schoenen ging ik een paar dagen na onze intake van start. Ik schaamde me voor mijn lijf, en voor hoe slecht mijn conditie was. Maar Flore zorgde ervoor dat ik me meteen op mijn gemak voelde. Tien squats waren teveel. Ik was buiten adem bij de simpelste conditietraining. Flore bleef me desondanks vertrouwen geven, en we pakten het stap voor stap aan.

Ze gaf me tips over voeding en beweging. Heel realistisch, want het gewone leven met alle ups en downs dendert natuurlijk ook gewoon door. Ook hier had ze aandacht voor, waardoor we heel snel ook een persoonlijke band opbouwden.

Het afvallen ging in het begin heel erg goed, maar regelmatig stond ik ook stil of kwam ik juist wat aan. Flore gaf me iedere keer de motivatie om vol te blijven houden. Ik merkte ook dat ik stappen maakte in mijn conditie en kracht, en dat voelde als een verademing.

Nu ben ik een jaar verder en twintig kilo lichter. Ik merk dat mijn conditie weer richting het oude niveau terug komt, en dat ik weer een ‘nieuw normaal’ heb gevonden. Bewegen en gezond eten, goed voor mezelf zorgen. Ik kijk tegenwoordig uit naar de trainingen met Flore. Ook al is het een uur per week: het is één moment in de week dat ik bezig ben met mezelf. Een investering die ik doe om ook een betere moeder, partner, vriendin, collega, enzovoorts te kunnen zijn.

“Mijn volgende doel is om de laatste tien kilo ook nog kwijt te raken, maar hier heb ik inmiddels alle vertrouwen in. Ook aan mijn conditie gaan we nog verder werken. Wat ben ik blij dat ik deze stap genomen heb, en wat ben ik blij dat er supermensen zijn zoals Flore!”

Mijn leven is getransformeerd dankzij MVMT en Flore